Producenter

Australien

Snake & Herring

Snake + Herring grundades 2010 med ambitionen att lyfta fram den mångfald av klimat och vinstilar Western Australia erbjuder. Druvorna hämtas från hängivna odlare över hela regionen och vinifieras för att uttrycka sitt urprung till det yttersta.

Läs mer

Oakridge

Det sker en revolution i den australiensiska vinindustrin och Oakridge är en fanbärare i denna pånyttfödelse. Med viner som tydligt blinkar till klassiska Europeiska ursprung, men utan att förlora sin identitet visar de att Australien gör svalklimatsviner på absolut högsta nivå.

Läs mer

Spinifex

Läs mer

LoggaMoC

Ministry of Clouds

Läs mer

Logo Murdoch Hills

Murdoch Hills

Läs mer

Ocean Eight logo

Ocean Eight

Läs mer

Frankrike

Collin-Guillaume

Odlarchampagne på toppnivå. Druvodlare i hjärtat av klassiska Champagne sedan sex generationer producerar nu viner som till fullo uttrycker deras vingårdar. Elegans, ursprung och 50 miljoner bubblor i varje flaska!

Läs mer

Château la Varière

Få klassiska regioner har ett sådan brett spektrum av viner som Loire. Château la Varière är en familje-egendom som drivs av femte generationen och ur de vingårdar de äger producerar hyllade Jacques Beaujeau såväl rött som ädelsött vitt, rosé, mousserande och knastertorrt vitt. Allt på toppnivå!

Läs mer

Domaine du Pourra

Domaine du Pourra föddes ur en dröm om att uttrycka de underbara landskapen i Gigondas och Séguret som vin. Egendomen producerar uteslutande viner från egna vingårdar med yttersta respekt för deras terroir. Vi vill påstå att det inte krävs mycket ansträngning för att hitta södra Frankrikes vilda garrigue i glaset.

Läs mer

JeanNoelGagnard

Domaine Jean-Noël Gagnard

Chassagne-Montrachet är odiskutabelt en av världens främsta platser att odla chardonnay på och dessa viner är naturligtvis också hjärtat hos Domaine Jean-Noël Gagnard. Caroline Léstime som driver familje-egendomen gör viner med fokus på elegans, fräschör och komplexitet.

Läs mer

Les Vins de Vienne

Läs mer

Domaine Jean-Claude Marsanne

Läs mer

Grekland

Gaia Wines

Gaia Wines är en av de ledande producenterna i Grekland. De gör viner från vulkanön Santorini och från Nemea på halvön Peloponnesos . Deras fokus ligger på klassiska inhemska druvsorter och vinmakningen blandar traditionella metoder med moderna. Med Gaia Wines erbjuds vi därmed en brygga från antiken till nutid.

Läs mer

Italien

Le Macioche

Le Macioche erbjuder ett klassiskt uttryck på ett av Italiens stora rödviner, Brunello di Montalcino. Med ekologiska odlingsmetoder och med en minimalistiskt påverkan i vineriet gör de viner med hög finess och terroir i fokus.

Läs mer

D’Angelo

Familjen D’Angelo var en av de drivande krafterna i att etablera Basilicata som en kvalitetsregion för vin. Syskonen Rocca och Erminia driver idag egendomen med samma kvalitetsinriktning och gör viner som visar den fantastiska druvan aglianicos fulla potential.

Läs mer

Azienda Agricola Falletto + Bruno Giacosa

Fulländade viner från en av Piemontes största legender. Klassiska viner i stram, elegant stil som är måttstockar för hur Piemonte ska smaka. Oantastligt portföljen rakt igenom.

Läs mer

Avignonesi

Läs mer

Montevetrano

Läs mer

Spanien

Bodegas y Viñedos Ponce

Juan Antonio Ponce tillhör det nya gardet i Spanien. Med största respekt för familjevingårdarna tar han spännande druvan bobal till nya höjder. Ponce är tveklöst ett av de stora framtidslöftena för spanskt vin.

Läs mer

Bodegas Arraez

Antonio Arráez driver familje-egendomen med fokus på att skapa viner alla kan njuta av. Toni och hans team gör viner du inte har några betänkligheter av att öppna upp till tisdagsmiddagen, men som inte heller skäms för sig på en anspråksfullare tillställning.

Läs mer

Menogba Logo

Bodegas y Viñedos Mengoba

För att verkligen kunna prata om terroir anser Grégory vidare att endast de traditionella druvsorterna i en region ska användas. Vinmakningsmässigt använder sig Grégory av traditionella metoder som han menar bättre förmedlar ursprunget.

 Läs mer

Sydafrika

Crystallum

Läs mer

USA

Buccella

Läs mer